Vasi Kalóz

Kalózmozgalom Vas megyében is: Szabad fájlcserét! A kulturális termékek nem-kereskedelmi célú terjesztésének legalizálását! A digitális privát szféra védelmét! A szerzői jogok reformját!

Friss topikok

HTML

Ingyenes, legálisan elérhető magyar filmek

2009.12.24. 16:24 | Vasi Kalóz | Szólj hozzá!

Ha tegnap a Home című francia dokfilm alkotóit dícsértem amiatt, hogy ingyenesen elérhetővé tették művüket a YouTube-on, akkor ma, szenteste napján egy magyar filmeket ingyenesen megnézhető oldalt kínálok mindenki fája alá: a film.indavideo.hu-t.

A filmeket tehát legálisan és ingyenesen lehet megnézni az oldalon, melyre minden hétfőn újabb alkotások kerülnek fel, így érdemes legalább hetente egyszer ellátogatni rá. Nem csak régebbi, hanem viszonylag új játékfilmek is felkerültek a a lapra, de ínyenceknek elérhető több magyar kisfilm (a szombathelyi Weöres Sándor Színház színészének, Kálmánchelyi Zoltánnak társrendezésével készült uristen@menny.hu; Lakatos Róbert: Ördögtérgye; Szirmai Márton: Szalontüdő; Szaladják István: Aranymadár stb.) dokuementumilm (Kovács Kristóf: Malaccal teljes; Papp Gábor Zsigmond: Az ügynök élete; Muhi András Pire: Magyar futball, a 91. perc stb.)és természetfilm (pl. Török Zoltán: Vidrasors) is.

Az eddig felpakolt játékfilmek a következők:

Overnight

Fekete kefe

Dealer

Fehér tenyér

A kis utazás (a szombathelyi születésű Buzás Mihály rendezése)

Pánik

Sztorno

Országalma

Nyócker!

Rengeteg

Bahrtalo! - Jó szerencsét!

Libiomfi

Üvegtigris

A másik ember iránti féltés diadala

Üvegtigris 2

Feri és az édes élet

Tamara

Rokonok

Sztracsatella

Revue deja vu

Nincs kegyelem

Félálom

Szent Iván napja

Rinaldo

Csinibaba

 

Ezek alapján valóban úgy látszik, hogy itthon is kezdik felismerni azt, hogy a filmeket, mint kulturális javakat érdemes közkinccsé tenni. Az oldal tevékenységét teljes szívünkből támogatjuk!

Olvasóinknak pedig jó filmnézést és kellemes ünnepeket kívánunk!

Címkék: film magyar

A bejegyzés trackback címe:

https://vasikaloz.blog.hu/api/trackback/id/tr131620907

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása