Vasi Kalóz

Kalózmozgalom Vas megyében is: Szabad fájlcserét! A kulturális termékek nem-kereskedelmi célú terjesztésének legalizálását! A digitális privát szféra védelmét! A szerzői jogok reformját!

Friss topikok

HTML

Mit olvass, ha kalóz vagy 1. - kaloz.blog.hu

2009.12.28. 12:44 | Vasi Kalóz | Szólj hozzá!

Mit olvass, ha kalóz vagy? Igen, persze olvashatod az olyan klasszikus kalandregényeket, mint pl. a Kincses sziget, de ha inkább modern, digitális kalóz témákra vágysz, akkor itt egy kis segítség, hogy milyen oldalakra érdemes klikkelned:

A kaloz.blog.hu egy 2009. június végén indult kalózoldal, mely a Vasi Kalóz célkitűzéseihez hasonló elveket képvisel. Indulásának jó apropója lehetett, hogy az épp akkor lezajlott Európa Parlamenti választásokon nemcsak, hogy látványosan megjelentek több országban is a kalózpártok, de a svéd Kalózpárt képviselőt is juttathatott az EP-be.

A kaloz blog egyértelműen az Index-hez kapcsolódik: az oldalt indító bejegyzést Gerényi Gábor, az Index társalapítója (egyébként informatikus) jegyzi, és azóta is ő közli a cikkeket, melyek folyamatosan nyomon követik a világ kalózpártjaival kapcsolatos eseményeket és kiemelten figyelnek a fájlcserékkel, letöltésekkel, a digitális privátszféra védelmével kapcsolatos híreket.

A bejegyzés trackback címe:

https://vasikaloz.blog.hu/api/trackback/id/tr611628052

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása